معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

Slide background

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در روز دوم آبان سال 1368 تاسیس و فعالیت آموزشی خود را ازنیمسال دوم سال تحصیلی 1369-1368 با پذیرش حدود 130 نفر دانشجو دردو رشته کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی و آموزش ابتدایی، در ساختمان استیجاری با زیربنا حدود 700 مترمربع و با حداقل امکانات لازم کار خود را آغاز کرد.

همزمان با گسترش دانشگاه و افزایش رشته‌های جدید تلاش برای احداث مجتمع دانشگاهی در حاشیه جاده آسیایی شروع گردید و بحمدا…فاز اول آن در دهه مبارک فجر 1376 در سایت 15هکتاری واحد در کیلومتر 4 جادة قوچان ـ مشهد، درساختمان آموزشی بازیربنا 8000 مترمربع افتتاح ومورد بهره برداری قرارگرفت. فاز دوم (با توجه به اینکه اکثر دانشجویان واحد غیربومی وخواهر می‌باشند و بعلت کمبود ساختمان استیجاری با کاربری مناسب درسطح شهر) ساخت خوابگاه مرکزی فاز 1 خواهران با ظرفیت 350 نفر در زیربنا 2800 مترمربع در اولویت بعدی قرارگرفت که درخرداد ماه 1380 آماده و با امکانات رفاهی مناسب مورد بهره برداری قرارگرفت و همزمان با احداث خوابگاه ساخت ساختمان اداری واحد با زیربنا 2800 مترمربع درفاز3 شروع گردید که نهایتا درآذرماه 1381 آماده و بهره برداری شد. فاز4 خوابگاه شمارة 2 مرکزی با ظرفیت 350 نفر و زیربنای 2800 مترمربع احداث شد. پس از آن ساختمانهای دانشکده پرستاری و مامایی با زیربنا 2238 مترمربع ، ساختمان سلف سرویس با زیربنا 2200 مترمربع ومجتمع آموزشکده سما (شامل سه باب آموزشگاه) با زیربنای 4800 مترمربع و ساختمان آموزشی پژوهشی دکتر جوانبخت با زیربنای بالغ بر5000 مترمربع در بهمن ماه سال 1386 احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت.

Slide background

در مراحل بعدی توسعه دانشگاه، دانشکده علوم انسانی با زیربنای 4632 مترمربع و مسجد دانشگاه نیز با زیربنای 1862 مترمربع و مجموعه ورزشی شهید کلاهدوز با زیربنای 7169 مترمربع و تعمیرگاه و پارکینگ با زیربنای 800 مترمربع و فاز 3 دانشکده پرستاری با زیربنای حدود 500 مترمربع ساخت و به بهره برداری رسیدند.

Slide background

هم اکنون دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان درتقسیم بندی واحد‌ها،  دارای درجه بسیار بزرگ بوده و با داشتن 44 آزمایشگاه و کارگاه مجهز وکتابخانه با 63451 جلد کتاب فارسی و 14502 جلد کتاب لاتین و نشریات تخصصی ، سالن کامپیوتر، کافی نت و سایت اینترنت اختصاصی با پهنای باند MB 20 و 93 عضو هیئت علمی با درجة دکترا وفوق لیسانس و 100 نفر حق التدریس دارای 52 رشته تحصیلی در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری با حدود بیش از 4500 نفر دانشجو می‌باشد و تا کنون بیش از 23000 نفر دانش آموخته در گروه‌های مختلف فنی مهندسی، کشاورزی، علوم پایه، علوم انسانی و علوم پزشکی تربیت و تحویل میهن اسلامی نموده است. امید است دانش آموختگان این دانشگاه و سایرجوانان، درهمه شئونات زندگی موفق بوده و خدمات ارزنده ای به میهن اسلامی ارائه نمایند

سرود قوچان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان با صدای زیبای حجت اشرف زاده

.

نکاتی در مورد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان :

• در دانشگاه‌آزاداسلامی قوچان  امکان ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز تا مقطع دکتری، بدون شرکت در آزمون وجود دارد.
  • دانشگاه‌آزاداسلامی قوچان با دارا بودن 44 آزمایشگاه وکارگاه تخصصی با تجهیزات فنی ویژه و نیز کارگاه‌های کامپیوتر، کافی-نت و سایت اینترنت اختصاصی با پهنای باند MB 20 از مجهزترین دانشگاه‌های کشور است.
  • یکی از بزرگترین و مجهزترین مجموعه‌های سرپوشیده ورزشی استان در دانشگاه‌آزاداسلامی قوچان بنا شده است.
  • بالغ بر 55.000 مترمربع فضای عمرانی (آموزشی، تحقیقاتی، رفاهی و اداری) در دانشگاه‌آزاداسلامی قوچان وجود دارد.
  • کتابخانه مرکزی دانشگاه‌آزاداسلامی قوچان بالغ بر 80.000 کتب تخصصی و عمومی (فارسی و لاتین) را دارا است.
  • دانشگاه‌آزاداسلامی قوچان هم اکنون شامل 62 رشته تحصیلی فعال در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی،  کارشناسی-ناپیوسته  وکاردانی با 95 عضو هیات علمی استادیار به بالا است
  • دانشگاه‌آزاداسلامی قوچان موافقت اصولی آزمایشگاه همکار با سازمان غذا و دارو را داراست.
  • کاهش شهریه تا 50 درصد برای بسیاری از رشته‌های کاردانی وکارشناسی  دانشگاه‌آزاداسلامی قوچان در نظرگرفته شده است.q شهریه دانشگاه‌آزاداسلامی قوچان در بسیاری از رشته‌ها نسبت به  دانشگاه‌های دولتی غیرانتفاعی کمتر است.
  • تسهیلات فراگیر مالی، تقسیط و تخفیف شهریه،  وام‌های بلند مدت و کوتاه مدت از خدمات دانشگاه‌آزاداسلامی قوچان است.
  • در دانشگاه خدمات اینترنت و آزمایشگاه به طور رایگان در اختیار دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی قرار می‌گیرد.