معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

Slide background

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در روز دوم آبان سال 1368 تاسیس و فعالیت آموزشی خود را ازنیمسال دوم سال تحصیلی 1369-1368 با پذیرش حدود 130 نفر دانشجو دردو رشته کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی و آموزش ابتدایی، در ساختمان استیجاری با زیربنا حدود 700 مترمربع و با حداقل امکانات لازم کار خود را آغاز کرد.

همزمان با گسترش دانشگاه و افزایش رشته‌های جدید تلاش برای احداث مجتمع دانشگاهی در حاشیه جاده آسیایی شروع گردید و بحمدا…فاز اول آن در دهه مبارک فجر 1376 در سایت 15هکتاری واحد در کیلومتر 4 جادة قوچان ـ مشهد، درساختمان آموزشی بازیربنا 8000 مترمربع افتتاح ومورد بهره برداری قرارگرفت. فاز دوم (با توجه به اینکه اکثر دانشجویان واحد غیربومی وخواهر می‌باشند و بعلت کمبود ساختمان استیجاری با کاربری مناسب درسطح شهر) ساخت خوابگاه مرکزی فاز 1 خواهران با ظرفیت 350 نفر در زیربنا 2800 مترمربع در اولویت بعدی قرارگرفت که درخرداد ماه 1380 آماده و با امکانات رفاهی مناسب مورد بهره برداری قرارگرفت و همزمان با احداث خوابگاه ساخت ساختمان اداری واحد با زیربنا 2800 مترمربع درفاز3 شروع گردید که نهایتا درآذرماه 1381 آماده و بهره برداری شد. فاز4 خوابگاه شمارة 2 مرکزی با ظرفیت 350 نفر و زیربنای 2800 مترمربع احداث شد. پس از آن ساختمانهای دانشکده پرستاری و مامایی با زیربنا 2238 مترمربع ، ساختمان سلف سرویس با زیربنا 2200 مترمربع ومجتمع آموزشکده سما (شامل سه باب آموزشگاه) با زیربنای 4800 مترمربع و ساختمان آموزشی پژوهشی دکتر جوانبخت با زیربنای بالغ بر5000 مترمربع در بهمن ماه سال 1386 احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت.

Slide background

در مراحل بعدی توسعه دانشگاه، دانشکده علوم انسانی با زیربنای 4632 مترمربع و مسجد دانشگاه نیز با زیربنای 1862 مترمربع و مجموعه ورزشی شهید کلاهدوز با زیربنای 7169 مترمربع و تعمیرگاه و پارکینگ با زیربنای 800 مترمربع و فاز 3 دانشکده پرستاری با زیربنای حدود 500 مترمربع ساخت و به بهره برداری رسیدند.

Slide background

هم اکنون دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان درتقسیم بندی واحد‌ها،  دارای درجه بسیار بزرگ بوده و با داشتن 44 آزمایشگاه و کارگاه مجهز وکتابخانه با 63451 جلد کتاب فارسی و 14502 جلد کتاب لاتین و نشریات تخصصی ، سالن کامپیوتر، کافی نت و سایت اینترنت اختصاصی با پهنای باند MB 20 و 93 عضو هیئت علمی با درجة دکترا وفوق لیسانس و 100 نفر حق التدریس دارای 52 رشته تحصیلی در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری با حدود بیش از 4500 نفر دانشجو می‌باشد و تا کنون بیش از 23000 نفر دانش آموخته در گروه‌های مختلف فنی مهندسی، کشاورزی، علوم پایه، علوم انسانی و علوم پزشکی تربیت و تحویل میهن اسلامی نموده است. امید است دانش آموختگان این دانشگاه و سایرجوانان، درهمه شئونات زندگی موفق بوده و خدمات ارزنده ای به میهن اسلامی ارائه نمایند.