اطلاعیه در خصوص نحوه ثبت نام و عضویت در انجمن علوم وصنایع غذایی ایران - شعبه شمال شرق کشور

انجمن علوم وصنایع غذایی ایران - شعبه شمال شرق کشور از میان دانشجویان، دانش آموختگان، مسئولین فنی، مدیران و صاحبان شرکت‌های صنایع غذایی جهت عضویت در انجمن ثبت نام بعمل می‌آورد. علاقمندان می‌توانند فرم درخواست عضویت را تکمیل و به همراه مدارک مورد نیاز به یکی از آدرس‌های ذیل ارسال فرمایند. لازم بذکر است کلیه خدمات انجمن برای اعضای ثبت نام شده با 20% تخفیف ارائه خواهدشد.

خدمات قابل ارائه انجمن :

1. برگزاری مناسبت‌های علمی شامل نشست‌های تخصصی صنایع غذایی، همایش و کنگره‌های داخلی و خارجی.
  2. برگزاری دوره‌های تخصصی مورد نیاز صنایع غذایی با اعطای مدرک مورد تایید سازمان غذا و دارو.
  3. انتخاب دانشجو، مسئول فنی و مدیر برتر صنعت غذا ازمیان اعضای انجمن درشمال شرق کشور.
  4. برگزاری تورهای علمی صنعت در داخل و خارج کشور.
  5. برگزاری دوره‌های کارآفرینی با اعطای مدرک معتبر.
  6. برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی صنایع غذایی.
  7. شرکت در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی.

آدرس محل‌های ثبت نام :

آدرس 1 : قوچان-  مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی- ساختمان اداری- طبقه 3- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران - شعبه شمال شرق.   تلفن : 47011195-47011169 (051)

آدرس 2: مشهد- بزرگراه آزادی – نبش آزادی 97- برج سامان- طبقه 12- واحد 1208 – انجمن علوم و صنایع غذایی ایران -شعبه شمال شرق.  تلفن : 365852060 (051)

فرم درخواست عضویت انجمن

Captcha image