آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 96 دانشگاه آزاد اسلامی از هفته آینده + نمایش لیست رشته-گرایش‌های مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

• معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد1396 دانشگاه آزاد اسلامی از هفته آخر خرداد ماه خبر داد.
  • کلیه داوطلبانی که براساس کارنامه صادر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی شده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل از هفته آخر خرداد ماه با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
  • این انتخاب رشته با استفاده از کد دسترسی مندرج در کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون، به طور مجزا و از طریق سامانه مذکور انجام می‌‌شود.

Captcha image