قابل توجه دانشجویان گرامی تحصیلات تکمیلی؛ مصوبات مهم و جدید امور پژوهشی مهر ماه 1396 به اطلاع می‌رسد :

🔹 آخرین مهلت دفاع در ترم جاری (نیمسال اول 97-96)  12 بهمن ماه 1396 می‌باشد
🔹 آخرین مهلت تحویل فرم اعلام آمادگی دفاع  27 دی ماه 1396 می‌باشد
(تاریخ‌های فوق تحت هیچ شرایطی تغییر نخواهد کرد)

🔹 نسخه نهایی آپلود شده در صورتی که ناقص باشد توسط کارشناس پژوهشی مجوز برگزاری دفاع داده نخواهد شد.
🔹 دانشجویانی که فرم پروپزال خود را اول مهر ماه 96 به بعد تحویل امور پژوهشی نموده اند تاریخ دفاع آنان  شش ماه از تاریخ تایید در شورای پژوهشی محاسبه خواهد شد.
🔹 بعد از دفاع فقط یک نسخه پایان نامه به صورت گالینگور همراه یک عدد سی دی بدون قاب حداکثر 20 روز بعد از دفاع پس از تایید راهنما و داوران تحویل شود.
🔹 پذیرایی در محل سالن برگزاری دفاع ممنوع می‌باشد لذا دانشجویان با هماهنگی مسئول برگزاری دفاع در صورت تمایل در محل سالن پذیرایی واقع در همان طبقه بعد یا قبل از دفاع اقدام به پذیرایی نمایند.

🔸 برای مشاهده آخرین  آئین نامه‌ها و بخشنامه امور پایان نامه ها  به لینک زیر مراجعه فرمایید :

Captcha image