آغاز ثبت نام بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت 1396 + شیوه نامه و جدول جوایز

مرحله مقدماتی بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت

ویژه استادان ، دانشجویان و کارمندان واحد

بخش‌های کتبی(تفسیر قرآن کریم،نهج البلاغه،زندگانی پیامبر(ص)،زندگانی معصومین(ع)،حفظ و ترجمه ادعیه،نماز،ترجمه قرآن به زبان فارسی و انگلیسی و احکام)

بخش‌های شفاهی(حفظ جزء30 ، 5، 10، 20 و 30 (کل) جزء قرآن و قرائت قرآن به دو روش ترتیل و تحقیق) و اذان

بخش‌های پژوهشی، هنر و ادبیات(نرم افزار،تحقیقات، پایان نامه، شعر، داستان نویسی، نمایشنامه نویسی، نگارگری، خط(ثلث،نسخ،نستعلیق،شکسته نستعلیق)، نقاشی خط، نقاشی، طراحی پوستر، سیاه قلم، عکس، قالی بافی، مشبک و معرق، پویا نمایی(انیمیشن)، نماهنگ قرآنی و فیلم کوتاه)

زمان ثبت نام: 96/07/10 لغایت 96/09/20

ثبت نام رشته‌های شفاهی تا 96/12/10 و رشته‌های پژوهشی، هنر و ادبیات تا پایان اسفند ماه 96 ادامه دارد.

مکان ثبت نام: کانون قرآن و عترت واحد

آزمون بخش کتبی

الف) استادان و دانشجویان: ساعت 9:30 صبح روز سه شنبه 96/09/21 در ساختمان فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

هر داوطلب با یکبار آزمون در سطح شهرستان و  کشور سنجیده می‌شود و از هدایای مربوط بهره خواهد برد.

ب) کارکنان:  فاصله زمانی دهم تا بیستم بهمن ماه 1396در ساختمان فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

آزمون بخش شفاهی

ساعت 11:30- 8 در سالن اجتماعات ساختمان فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

خواهران: سه شنبه 96/12/15 برادران: چهارشنبه 96/12/16

نفرات برتر(2 نفر) رشته‌های شفاهی در مرحله بعدی مسابقات  شرکت خواهند نمود.

زمان تحویل آثار: 96/10/10 لغایت 97/1/23

هدایای مسابقات:

1. اعطای گواهینامه اضافه نمودن تا 2 نمره تشویقی به برخی دروس دانشجویانیکه موفق به کسب حداقل 70 درصد نمره آزمون گردند.
  2. اهدای هدایای منتخبین مسابقات(اول تا پنجم مرحله مقدماتی و اول تا سوم مرحله منطقه ای یا کشوری) از حداقل 120 تا حداکثر یک میلیون و پانصد هزار تومان و تخفیف شهریه تا 20 درصد با توجه رشته امتحانی و مرحله مسابقه.

تهیه منابع مسابقات از طریق کانون قرآن و عترت می‌باشد.

راهنمایی و اطلاعات بیشتر :

47011212 و 47011171

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

کانون قرآن و عترت

دریافت شیوه نامه جشنواره (جدید)

دریافت شیوه نامه جشنواره (قدیم)

فرم ثبت نام استادان

فرم ثبت نام دانشجویان