زمان انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد و زمان شروع مصاحبه دکتری

دکتر علیرضا رهایی ، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی درباره انتخاب رشته دوره کارشناسی ارشدبه خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت:پیش‌بینی ما این است که از اوایل هفته آینده انتخاب رشته دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه‌ آزاد اسلامی آغاز شود.

همچنین دکتر علیرضا رهایی در خصوص مصاحبه دکتری 97 بیان کرد: براساس تجربه سالهای گذشته قرار شده که امسال مصاحبه در 10 منطقه آمایشی انجام شود، مثلا در استانهای اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی مصاحبه در تبریز به عنوان مرکز منطقه آمایشی، در استانهای گیلان، مازندران و گرگان مصاحبه در ساری و به همین تربیت در بقیه استانها مصاحبه انجام می‌شود. پس در 10 محل مصاحبه دوره دکتری صورت می‌گیرد، اساتید هم با هماهنگی معاونان آموزشی مناطق و واحدها انتخاب و در آنجا متمرکز می‌شوند.

رهایی افزود: همچنین از طرف مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه و دفتر نظارت و ارزیابی هم نمایندگانی اعزام می‌شوند که نظارت دقیق بر مصاحبه‌ها داشته باشند، به طوریکه مصاحبه‌ها شکل فرمالیته نداشته باشد و ارزیابی علمی دقیقی از داوطلبان انجام شود، انشالله با این روش دیگر شبهه‌ای در انتخاب افراد پیش نمی‌آید.

وی گفت: نتایج اولیه انتخاب رشته دوره دکتری از 5 تا 10 تیر اعلام می‌شود و به گونه‌ای برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا داوطلبان برای رفتن به مصاحبه یک هفته زمان داشته باشند، برنامه مصاحبه‌ها از 16 تیر آغاز می‌شود تا 25 تیر ادامه دارد.

رهایی درباره تعداد داوطلبان دوره دکترای امسال دانشگاه آزاد اظهار داشت: امسال حدود 65 هزار نفر متقاضی حضور در دکتری داریم.