قابل توجه داوطلبان محترم دعوت شده به مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال 1397

بدینوسیله به اطلاع داوطلبان محترم شرکت در مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال 1397 منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی (استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سمنان) می‌رساند، بر اساس آخرین اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، مصاحبه داوطلبان واحدهای دانشگاهی این منطقه در بازه زمانی 20 لغایت 25 تیر ماه بر اساس گروه‌های آموزشی، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است داوطلبان واجد شرایط می‌توانند در صورت تمایل، علاوه بر شرکت در مصاحبه تخصصی دوره دکتری تخصصی منطقه 9، در مصاحبه تخصصی سایر مناطق ده‌گانه دانشگاه آزاد اسلامی طبق دستورالعملی که مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام می‌نماید، شرکت نمایند. ضمناً ضروری است داوطلبان نسبت به تکمیل فرم اطلاعات اولیه اقدام و مدارک شناسایی و مستندات خود را بصورت چاپ شده به همراه داشته باشند. این فرم از طریق لینک زیر قابل دریافت است.

دانلود فرم