منشور آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی

1. لباس باید ساده ، آراسته و در شأن دانشگاه باشد .
  2. پوشش کامل بدن بجز صورت و دست‌ها تا مچ برای بانوان الزامی است .
  3. پوشش بانوان با چادر یا مانتو بلند (تا زیر زانو) ، شلوار و مقنعه با رنگ مناسب ، جوراب غیر نازک و کفش متعارف می‌باشد .
  4. استفاده ازمانتو نامناسب ، کوتاه ، چاک دار ، آستین کوتاه (ساق دست نما) چسبان ، دارای رنگ تند و زننده ، جلو باز و بدون دکمه برای بانوان ممنوع است .
  5. پوشش آقایان با پیراهن آستین دار و یقه معمولی ، شلوار ساده ، رسمی و بلند می‌باشد .
  6. آرایش و پیرایش غیر متعارف مو مانند بافتن ، مش کردن ، تیغ تیغی و .... برای آقایان ممنوع است .
  7. استفاده از لباس اندامی ، نازک ، تنگ و چسبان ، بدن نما و شلوار استریج ممنوع است .
  8. چاپ هر گونه نقوش ، کلمات زننده و رکیک ، علائم و نشانه گروه‌های انحرافی ، تصاویر زن ، تصاویر فکاهی و پوچ و بی معنی ، شعار‌های قومی و نژادی ، تبلیغات تجاری و توهین آمیز بر روی بدن ، پوشش ، مچ بند ، پیشانی بند ، کمر بند ، انگشتر و کیف ممنوع است .
  9. استفاده از آرایش زننده ، جواهرات و زیورآلات نامتعارف ممنوع است .

10- هر گونه رفتاری که با اصول سازمانی ، ضوابط و مقررات اخلاقی ، فرهنگی و اجتماعی کلاس درس ،

آزمایشگاه ، خوابگاه و محیط دانشگاه مغایر باشد ممنوع است .

انتظار می‌رود کلیه دانشگاهیان منشور فوق را رعایت نمایند ، در غیر اینصورت طبق مقررات دانشگاه رفتار خواهد شد .

شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان