اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی

هزینه ثبت نام مبلغ بیست هزار تومان 

به حساب 0105379298008 دانشگاه ازاد اسلامی واحد قوچان

اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی شمال خراسان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان - 16 بهمن ماه 1397

 

اهداف برگزاری جشنواره:

 

  1. احیای سنت طبخ و مصرف غذا و نان ایرانی
  2. تاکید بر رعایت اصول طبخ و مصرف غذای سنتی به روش صحیح
  3. تاکید بر استفاده از مواد اولیه ارگانیک (طبیعی) در تهیه غذهای سنتی و پخت نان
  4. معرفی شهرستان قوچان به عنوان یکی از قطب‌های تولید غذا و نان سنتی
  5. شناسایی و معرفی انواع غذاها و نان‌های محلی شمال خراسان
  6. برگزاری یک رویداد فرهنگی به عنوان یکی از جاذبه‌های منحصر به فرد و در صورت امکان ثبت آن در تقویم گردشگری خراسان رضوی و شمالی بویژه شهرستان قوچان
  7. ایجاد فضای شادی و نشاط بین مردم  بویژه شهروندان عزیز قوچانی
  8. تلاش در جهت ثبت ملی غذا و نان‌های سنتی شمال خراسان به نام فرد و زاد بوم غذا و نان

 

شرایط شرکت در جشنواره:

  1. تکمیل فرم ثبت نام، پرداخت هزینه شرکت در جشنواره به حساب شماره 0105379298008 نزد بانک ملی شعبه ولی عصر(عج) به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان و ارسال تصویر فیش واریزی به دبیرخانه جشنواره از طریق گروه تلگرامی با شماره 09053152603
  2. تهیه و آماده سازی غذا / نان به میزان حداکثر 4 نفر
  3. ارائه نوشیدنی ها، چاشنی‌ها و ... که همراه با غذای اصلی و به صورت سنتی سرو می‌شود در محل جشنواره
  4. ارائه غذا / نان به صورت طبخ شده و آماده در محل جشنواره
  5. ارائه اطلاعات مربوط به غذا / نان شامل( مواد اولیه، طرز تهیه و زادبوم آن) و چاپ و ارائه مشخصات آن به صورت مکتوب و در قطع  A4 و ارائه آن در صبح روز برگزاری جشنواره به مسئول دبیرخانه جشنواره

 

  • شرکت کنندگان در صورت داشتن لباس محلی می‌توانند از آن استفاده کنند.
  • شرکت کنندگان می‌توانند غذاهای طبخ شده خود برای جشنواره را بعد از مراسم به فروش برسانند.
  • به کلیه شرکت کنندگان گواهی حضور اعطا خواهد شد.

امکانات جشنواره جهت شرکت کنندگان:

  1. یک عدد میز جهت ارائه / نمایش غذا / نان به همراه یک عدد صندلی
  2. اجاق گاز صرفاً جهت گرم کردن غذا / نان (در صورت لزوم)
  3. کامپیوتر و پرینتر جهت چاپ مشخصات غذا / نان شرکت کنندگان(در صورت لزوم)

 

یادآوری:

  1. تأمین وعده غذایی جهت شرکت کنندگان بر عهده خود آنان خواهد بود.
  2. مسؤولیت حفاظت از وسایل و لوازم شخصی به عهده شرکت کننده بوده و دانشگاه مسؤولیتی در این خصوص نخواهد داشت.
  3. طبخ و آماده سازی غذا / نان در محل جشنواره امکان پذیر نخواهد بود. لذا، لازم است محصول قبلاً آماده شود.
  4. به کلیه شرکت کنندگان گواهی حضور در جشنواره و به برندگان لوح تقدیر اهدا می‌گردد.
  5. شرکت کنندگان در صورت نیاز به اسکان لازم است از طریق شماره تلفن‌های ذکر شده در پوستر و یا سامانه اینترنتی جشنواره به آدرس www.iauq.ac.ir  مراتب را به دبیرخانه جشنواره اعلام نمایند.
  6. هزینه اسکان به ازای هر نفر در هر شب 000/100 ریال (ده هزار تومان) خواهد بود و شرکت کنندگان در صورت تمایل می‌بایست هزینه اسکان را همانند هزینه ثبت نام پرداخت و تصویر سند واریزی را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.

 

 

با تشکر

دبیرخانه اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی شمال خراسان

 


برای این مطلب امکان ارسال نظر وجود ندارد