دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان میزبان دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از بخشهای مختلف واحد قوچان بازدید کرد.
 دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر یک روزه خود به استان خراسان رضوی شهرستان قوچان در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان با حضور در مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی، با قهرمانان هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق کرد، همچنین از بخشهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان شامل آزمایشگاه ها، مرکز رشد، پایلوت تولید سیانوریک اسید از ضایعات پتروشیمی، پایلوت تولید گریس نسوز و ... بازدید کرد.
دکتر طهرانچی همچنین در نشست صمیمی با نمایندگان کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان دیدار و گفت وگو کرد.
در این سفر آقای دکتر طهماسب کاظمی مشاور و مسئول تمشیت امور مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ،دکتر سروری مجد  ریاست دانشگاه آزاد خراسان رضوی و ازاد مشهد، دکتر طاهری رییس دبیرخانه دانشگاه آزاد خراسان رضوی، دکتر بهاری  معاون آموزشی و دکتر خیرخواه معاون پژوهشی  دانشگاه آزاد مشهد نیزحضور داشتند.