مصاحبه دکتری 99

ضمن عرض خیر مقدم و آرزوی توفیق برای داوطلبان گرامی آزمون دکتری۹۹، بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند مصاحبه دکتری از شنبه ۵ مهر ماه تا ۱۶ مهرماه در واحد قوچان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.
شرکت‌کنندگان محترم مصاحبه دکتری لطفا به موارد زیر توجه فرمایند:

1-داوطلبان جهت انجام مصاحبه مجازی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی (ماسک، دستکش و …) ملزم به حضور در واحدهای دانشگاهی که از قبل توسط ایشان مشخص گردیده می‌باشند. احراز هویت داوطلبان صرفا با ارایه کارت ملی جدید و قدیم و یا شناسنامه جدید داوطلب امکان پذیر بوده و داوطلبان باید این مدارک را به همراه داشته باشند. بدیهی است بدون داشتن این مدارک امکان برگزاری مصاحبه وجود ندارد.

2-داوطلبان حق همراه داشتن تلفن همراه و ابزارهای ارتباطی با شبکه اینترنت در جلسه مصاحبه را نخواهند داشت.

3-داوطلبان باید دفترچه راهنما و فایل تصویری سامانه مصاحبه به منظور آشنایی با نحوه و چگونگی برگزاری مصاحبه دوره دکتری را دریافت و مطالعه نمایند.

4-داوطلبان موظفند نیم ساعت قبل از زمان اعلام شده جهت انجام امور اداری از قبیل احرازهویت و … در واحد دانشگاهی محل آزمون خود حضور بهم رسانده و در صورت عدم حضور در زمان مقرر، صرفا در صورت صلاحدید و امکان برنامه ریزی توسط مدیر جلسه آزمون مصاحبه، داوطلب مذکور تا پایان همان روز فرصت دارد تا جهت انجام مصاحبه به واحد دانشگاهی محل آزمون خود مراجعه و مصاحبه خود را انجام دهد.

مکان  مصاحبه دکتری در واحد قوچان: خراسان رضوی قوچان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ساختمان علوم انسانی.

شماره تماس : 05147011148-05147011122 -05147011074
سرکار خانم دکتر هجری :09151811578