فراخوان رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی

آیین نامه رویداد ملی صنایع خلاق

فراخوان رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی

رویداد ملی برنامه‌ای فرهنگی است که با هدف شناسایی و حمایت از ظرفیت ایده پردازی و خلاقیت دانشگاهیان در حوزه کسب و کار و کارآفرینی فرهنگی بین تیم‌های دانشگاهی به همراه نمایشگاه جانبی طرح‌ها و ایده‌های برگزیده برگزار خواهد شد.

نکته: ایده‌هایی که استادان، کارکنان و دانشجویان ارائه می‌دهند باید سه ویژگی فراگیری، نوآوری و قابلیت تجاری سازی و کسب و کار داشته باشند.

* محورهای ایده‌پردازی:

الف) صنایع هنری؛ نقاشی (نقاشی خط، نقاشی دیواری، دیوارنویسی)، عکاسی، تذهیب، خط و خوشنویسی (نستعلیق، شکسته، ثلث، نسخ، معلی)، پوستر و گرافیک (تایپوگرافی، سند پینتینگ)، هنرهای نمایشی (تئاتر، فیلم، نمایشنامه نویسی، تعزیه، شبیه خوانی).

ب) صنایع و میراث فرهنگی؛ جواهرات و اقلام زینتی، مشبک، معرق و منبت، معماری، کاشی کاری و آینه کاری، قالی و قالیچه، میناکاری و خاتم کاری، مراسم آئینی و جشنواره ها.

ج) فناوری‌های نرم و صنایع رسانه‌ای؛ مستند کلیپ و فیلم کوتاه، تبلیغات و رپرتاژ آگهی، انیمیشن، موشن گرافی و اینوگرافی، پلتفرم‌های فرهنگی، فناوری‌های آموزش و ترویج فرهنگ، داستان نویسی و شعر، رادیو، پادکست، نرم افزار، فضای مجازی و محصولات دیجیتال (بازی‌های موبایلی و رایانه ای).

د) آفرینش‌ها و خدمات خلاق؛ کتاب و انتشارات، نوآوری‌های اجتماعی، توریست فرهنگی و گردشگری بوم، عروسک سازی، اسباب بازی، طراحی، چرم، لباس و پوشش، لوازم التحریر، ایده‌های تحول آفرین و خلاق فرهنگی

* جوایز و مزایا:

1. تسهیل در اعطای تسهیلات یک میلیارد ریالی صندوق پژوهش و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی؛

2. ایجاد فرصت ارائه طرح و ایده کسب و کار در برنامه میدون صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران؛

3. تسهیل استقرار رایگان در سراهای نوآوری و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور؛

4. منتورینگ و ارائه مشاوره‌های کسب و کار جهت تجاری ساز و بازاریابی طرح ها.

5. جوایز سطح استان: به ۱۲ تیم برگزیده رتبه‌های اول تا سوم هر بخش لوح تقدیر و هدایایی تا مبلغ ۲۰ میلیون ریال اهدا می‌شود.

* وضعیت تیم‌های رقابتی: تعداد اعضای هر تیم حداقل ۲ نفر و حداکثر ۶ نفر هستند.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه رویداد ملی صنایع خلاق فرهنگی به آدرس:

مراجعه نمایند. https://tdanyar.iau.ac.ir/

* مهلت ثبت نام: 1400/02/31

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره های05147011171 – 09150064212  تماس بگیرند.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قوچان