راهنمای سامانه امتحان مجازی (اساتید)

راهنمای اساتید محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

1-امتحانات نظری پایان نیمسال دوم1400- 1399 بصورت مجازی و از طریق سامانه وادانا برگزار می‌گردد.

2-جهت کسب اطلاع  راجع به نحوه ایجاد آزمون پایان ترم در وادانا به ویدئو‌های مندرج درگروه تلگرامی ستاد برگزاری امتحانات واحد قوچان  ونیز سامانه‌ی وادانا مراجعه فرمایید.

3-طبق دستورالعمل شماره 55043سازمان مرکزی ، استاد موظف است حداقل یک هفته قبل از آزمون، همراه با ذکر یک ایمیل فعال ، سوالات را درسامانه بارگذاری نماید و درغیراین صورت مسئولیت بروز عواقب اعم از بسته شدن سایت و... متوجه استاد خواهد بود. ضمنا از دوساعت قبل ازشروع آزمون ، سوالات دیگرقابل ویرایش نخواهد بود.

4- تاریخ و ساعت دقیق برگزاری آزمون شما در سامانه آموزشیار/مدیریت حضور و غیاب  ودرسامانه وادانا لیست همه‌ی دروس در منوی " درس‌های من" درقابل مشاهده است.

5-باتوجه به احتمال بروز مشکلات احتمالی از جمله قطعی برق یا اینترنت و نیز تداخل ساعت امتحان برخی دانشجویان  پیشنهاد می‌گردد فاصله زمانی باز تا بسته شدن  آزمون و ورود به سایت را کمی بیشتراز محدودیت زمانی هردانشجو برای  امتحان در نظربگیرید.

6-درج یک ایمیل فعال از  استاد دربرگه سوالات الزامی است تا درصورتی که بدلایلی (به ویژه موارد تداخل ساعات امتحانی دو درس با یکدیگر) دانشجو موفق به ارسال پاسخنامه در سامانه نشد از طریق ایمیل اقدام نماید.

7- سوالات بصورت تایپی تهیه گردد و درصورت ارسال فایل تصویری یا پی دی اف از برگه تایپی سوال، تصویر به صورت خوانا و واضح و با حجم واندازه‌ی مناسب (به عنوان مثال رزولوشن 150تا250 و حجم حدودا 150کیلو بایت تا1مگابایت) باشد.

8-توصیه موکد:استاد درطول برگزاری امتحان لازم است که حتما به صورت تلفنی پاسخگوی سوالات دانشجویان باشد..

9-*یادآوری مهم*: باتوجه به فشردگی تقویم آموزشی و نیاز فوری دانشجویان و کارشناسان آموزشی جهت تعیین وضعیت لازم است که هرچه سریعتر نسبت به ثبت وتایید نمره دانشجویان اقدام فرمایید. (طبق آیین نامه امتحانات حداکثر تا یک هفته بعد از آزمون پایان ترم)
بدیهی است که نمره امتحان مجازی بخشی از نمره نهایی دانشجو می‌باشد و به تشخیص مدرس گرامی بااحتساب موارد آموزشی دیگر همچون تکالیف و نمره میان ترم و... نمره نهایی بدست می‌آید.

موارد فوق طبق دستورالعمل امتحانات ازسوی سازمان مرکزی اعلام و به منزله ابلاغ رسمی به شما مدرس گرامی می‌باشد.قبلا از حسن همکاری حضرتعالی جهت برگزاری هرچه بهتر امتحانات پایان نیمسال جاری در سامانه‌ی وادانا قدردانی می‌گردد.

باتشکر

ستاد برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم400-1399