راهنمای سامانه امتحان مجازی(دانشجویان)

نکات قابل توجه دانشجویان گرامی دربرگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم400-1399

1. جهت کسب اطلاع از  نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم در وادانا می‌توانید  به فایلهای راهنما ی مندرج دروب سایت واحد وکانال مجازی اخبار آموزشی دانشجویان واحد قوچان (https://t.me/AmoozeshQuchan )مراجعه فرمایید.
  2. حتما چند روز قبل از امتحان،برنامه ثبت شده در آموزشیار(یا کارت ورود به جلسه) رااخذ نمایید. در صورت مشاده هر گونه مغایرت ، با شماره تلفن05147011131 (دایره امتحانات)تماس بگیرید تا مشکل قبل از زمان امتحان برطرف گردد.
  3. مهم:حداقل از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از شروع امتحان وارد سامانه امتحانات(وادانا) شوید . ورود دانشجو به سامانه الزامی است و در غیر اینصورت غیبت امتحان ثبت می‌شود.
  4. دانشجویان محترم موظف هستند پس از شروع آزمون با توجه به  مدت زمان پاسخگویی سوالات، پاسخنامه را حتما در سیستم وادانا بارگذاری نمایند.
  5. چنانچه دانشجو در بارگذاری سوالات به هرعلتی مشکل داشت می‌تواند پاسخنامه را حداکثر ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بعد از اتمام امتحان به ایمیل استاد ارسال نماید.
  6. حتما در عنوان ایمیل ارسالی ، نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، نام درس و استاد را بنویسید همچنین درصورتی که موفق به ارسال ایمیل به استاد مربوطه نشدید با ذکر مشخصات فوق در عنوان ایمیل ، برگه سوال خود را به ایمیل exam.azad.206@gmail.com  ارسال نمایید.
  7. دانشجویان حتما قبل از بارگذاری پاسخنامه‌های تشریحی ، مشخصات خود شامل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، نام درس و نام استاد و شماره صفحه را به صورت خوانا روی همه‌ی برگه‌های  پاسخنامه ( کاغذ (A4 درج وسپس بارگذاری نمایند.
  8. بهتر است دانشجویان از طریق کامپیوتر و یا لپ تاپ در امتحانات شرکت کنند و نرم افزارهای باز کردن فایل های pdf و تصویر و نیز نرم افزارکاهش دهنده حجم فایل را داشته باشند.
  9. مهم:در صورت داشتن دوامتحان به صورت همزمان (تداخل امتحانی) ثبت حضوردانشجودر هر دو امتحان الزامی است و اگریکی ازدوامتحان تستی است ، توصیه می‌شود که اول آن را امتحان دهد و بعد پاسخنامه  درس دوم  ارسال گردد و در صورت کمبود وقت با هماهنگی استاد محترم برگه امتحانی را برای ایشان از طریق ایمیل ارسال نماید. ورود به سامانه وادانا به صورت همزمان با لپ تاپ و گوشی و... بلامانع می‌باشد.

10-باتوجه به احتمال بروز مشکلاتی از جمله قطعی برق یا اینترنت ، توصیه می‌شود دانشجویان تلفن همراه و لپ تاپ خود را بطور کامل شارژ کنند و در بازه امتحانی حتما اینترنت موبایلی نیز در اختیار داشته باشند تا در صورت ضرورت بتوانند از آن استفاده نمایند.

11- چنانچه دانشجویی وسیله مناسب جهت امتحان دادن دراختیارنداشت می‌تواند با مراجعه حضوری در محل کافی نت دانشگاه امتحان بدهد.(تلفن کافی نت دانشگاه جهت هماهنگی قبلی: 05147011431)

12-باتوجه به اینکه درجهت حفظ و سلامت برگزاری امتحانات دانشگاه، موارد تخلف احتمالی دانشجو ، توسط اساتید محترم و نیز اداره امتحانات قابل پیگیری می‌باشد از همه شما دانشجویان عزیز که در برگزاری هرچه بهتر و دقیقتر ارزشیابی پایان ترم همکاری می‌نمایید قدردانی می‌کنیم.

باتشکر

اداره آموزش واحد قوچان